Na konci října, v době podzimních prázdnin, se vydáme do severočeského města pod Ještědem. Děti si užijí spoustu zábavy a bohatý program, včetně mermaidingu. V Liberci se ubytujeme v krásných, nových apartmánech právě pod zmiňovaným klenotem severu, Ještědem.

Začneme pěkně zostra a to hledáním pokladu, který nám poskytne materiál na tolik oblíbené náramky a náhrdelníky, zvládneme kopu seznamovacích her a zabydlíme se.

Apartmány Úpatí Ještědu jsou pro dvou až šestičlené skupinky a jeden znich nám bude hlavní jídelnou, vařit si totiž budeme opět sami. Celý objekt budeme mít pro sebe a tak soukromí máme zaručené.

Vyrazíme autobusem z Prahy, z Černého Mostu a cílem bude liberecké autobusové nádraží. Odtud dětem přepravíme zavazadla až k apartmánům.

  • ve čtvrtek po snídani se vydáme do bazénu na lekci mermaidingu a po obědě si vyšlápneme na Ještěd a odměníme se sladkou dobrotou.

  • v pátek nás čeká celý den v Babylonu Liberec. Začneme v aquaparku a po obědě se vydáme do Iqlandia. Až se nabažíme čtyřpatrového vědecko-zabavního centra, které nám přiblíží vědu hravou formou, odreagujeme se ve Funparku.

  • v sobotu dopoledne si zase zaplaveme jako mořské víly a po obědě se vydáme do Bedřichova do Lanového parku s lezeckou stěnou, kde nás bude čekat program s jejich instruktory.

  • v neděli ráno se zapakujeme, naložíme věci a dáme si velkou bojovku s šiframi o neodolatelnou výhru. Potom se přesuneme do Zoo Liberec a dáme si oběd v terénu. A až se nabažíme bílých tygrů tak se vydáme domů 😊

Sraz bude v Praze na Černém mostě ve středu 26. 10. v 9:30. Přesné místo ještě upřesníme ve whatsappové skupince.

Vracíme se v neděli 30. října v 16:50 tamtéž. Pokud potřebujete řešit dopravu jinak napište nám.

Co?

Podzimní, sportovní tábor nejen pro mořské víly a fisboye

Kde?

Apartmány Úpatí Ještědu, K Bucharce 419, Liberec, 460 08

Kdy?

Podzimní prázdniny 2022, 26. – 30. října

Cena?

6.900,- včetně stravy 5x denně, všech vstupů a dopravy 

 

 

Přihláška na podzimní sportovní tábor 2022 (docx, 115.3 kB)